Jump to content


Photo
* - - - - 1 votes

Loading problems today...


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 A. Wright

A. Wright

    Regular Poster

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Orthodox Christian Member

Posted 18 April 2012 - 07:42 PM

I got on today, and was quite surprised. First, it would not load the page at all, and then it took forever to load. I went to check the new posts in the Introductions section, and it loaded improperly. The main page of the forum also failed to load in a big way. I go screen shots, if that helps. Anyone else having this problem?

In Christ
A.

#2 Rdr Daniel (R.)

Rdr Daniel (R.)

    Very Frequent Poster

  • Validating
  • PipPipPipPipPip
  • 705 posts
  • Orthodox Christian Member

Posted 18 April 2012 - 07:55 PM

Dear A. Wright,
Christ is Risen,

I am having similar problems with the pages loading slowly, posting even slower and not being able to edit.

In the Risen Christ.
Daniel,

#3 Kyrill Bolton

Kyrill Bolton

    Regular Poster

  • Members
  • PipPipPip
  • 104 posts

Posted 18 April 2012 - 08:56 PM

I also am having the same problem.

#4 Fr Raphael Vereshack

Fr Raphael Vereshack

    Moderator

  • Moderators
  • 4,420 posts
  • Orthodox Christian Member
  • Verified Monastic Cleric

Posted 19 April 2012 - 03:07 PM

Yesterday I had this problem, but not today.

#5 Paul Cowan

Paul Cowan

    Very Frequent Poster

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3,064 posts
  • Orthodox Christian Member

Posted 20 April 2012 - 05:33 AM

Today I had problems and not yesterday.

Gremlins

#6 Rick H.

Rick H.

    Very Frequent Poster

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,231 posts
  • Orthodox Christian Member

Posted 20 April 2012 - 10:28 AM

I had problems yesterday but not the day before, I had trouble just now loading at 6:30 AM. The vessel with the pestel has the brew that is true.

#7 Rick H.

Rick H.

    Very Frequent Poster

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2,231 posts
  • Orthodox Christian Member

Posted 20 April 2012 - 11:23 AM

Here's the message I get when the site won't load:

The web address you entered could not be found[more information]
You were trying to go to http://www.monachos....pe=vBForum_Post

#8 Sbdn. Peter Simko

Sbdn. Peter Simko

    Regular Poster

  • Members
  • PipPipPip
  • 148 posts
  • Orthodox Christian Member

Posted 20 April 2012 - 01:05 PM

IS CATASTROPHE

But yeah, I'm having the same problems--today and two days back.

#9 Olga

Olga

    Moderator

  • Moderators
  • 2,827 posts
  • Orthodox Christian Member

Posted 20 April 2012 - 01:14 PM

I've noticed the site has had the odd case of the burps recently, but no problem for the past two or three days.

#10 Leah

Leah

    Regular Poster

  • Members
  • PipPip
  • 31 posts
  • Orthodox Christian Member

Posted 20 April 2012 - 04:15 PM

the same here, very slow in loading (like the old days of dial up !)

#11 Olga

Olga

    Moderator

  • Moderators
  • 2,827 posts
  • Orthodox Christian Member

Posted 20 April 2012 - 11:18 PM

Hmmm. The burps seem to be back ....

#12 Marie+Duquette

Marie+Duquette

    Frequent Poster

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 302 posts
  • Orthodox Christian Member

Posted 21 April 2012 - 12:43 PM

Bright Week coming to an end, already! Christ is risen!

There is definitely something weird going on in the loading processs. Something keeps going round and and round when I tried to reply. And, of course the slowness and burps and hesitations are very annoying. All of this keeps me off the site. Hope this gets resolved soon!

Edited by Marie+Duquette, 21 April 2012 - 12:45 PM.
spacing


#13 Alice

Alice

    Very Frequent Poster

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 673 posts
  • Orthodox Christian Member

Posted 21 April 2012 - 01:57 PM

Bright Week coming to an end, already! Christ is risen!

There is definitely something weird going on in the loading processs. Something keeps going round and and round when I tried to reply. And, of course the slowness and burps and hesitations are very annoying. All of this keeps me off the site. Hope this gets resolved soon!


Same exact thing here-yesterday and today.

#14 A. Wright

A. Wright

    Regular Poster

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Orthodox Christian Member

Posted 23 May 2012 - 06:50 PM

More problems. Same ones, different day. It seems to be rather sporadic, but pretty much every page I attempt to read loads funny, and some do not load at all.

#15 A. Wright

A. Wright

    Regular Poster

  • Members
  • Pip
  • 24 posts
  • Orthodox Christian Member

Posted 24 May 2012 - 07:25 PM

I think it might partially be a database error- Monachos' MySQL was not properly loading earlier, but it seems to be functioning now- I was finally able to access the site.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users